Reparații feronerie  

Termopane București

Pentru o estimare ne puteți suna la +40 741 159 129 sau prin formularul de contact.

Reparații feronerie

Oferim servicii de înlocuire: mâner fereastră termopan PVC, mâner ușă PVC, mâner fereastră aluminiu, simplă și dublă deschidere, mâner ușă aluminiu, simplă și dublă deschidere, mâner ușă/fereastră PVC/ aluminiu cu cheie, mâner coarne (utilizate la ușile de trafic: scări de bloc, firme etc.), mâner cu șilduri (se folosesc la ușile care au broască).

Mânerele din aluminiu nu sunt funcționale pe tâmplărie PVC, dar sunt mai rezistente la condiții de uzură (de aici și diferența de preț).

reparatii-feronerie.jpg

Feronerie

Cel mai utilizat și eficient sistem de feronerie este setul de balamale geam termopan cu deschidere oscilobatantă, care permit deschiderea geamului atât pe orizontală (deschidere maximă), cât și pe verticală (deschidere de aproximativ ≈ 20 °), pentru aerisirea controlată a locuinței dumneavoastră. Feroneria cu deschidere simplă poate fi modificată oricând în deschidere oscilobatantă.
Broasca termopan PVC are închidere într-un singur punct, motiv pentru care este utilizată doar la ușile de interior (etanșarea nu se realizează pe toată latura ușii). Broasca pentru ușa termopan PVC cu închidere în mai multe puncte este soluția ideală pentru securitate optimă și etanșeizare pe toată latura ușii. Spre deosebire de broasca cu închidere într-un singur punct, broasca cu închidere multipunct nu poate fi reparată, ci doar înlocuită, din cauza lipsei pieselor de înlocuire. Important este și faptul că acest tip de broască nu funcționează optim pe ușile de aluminiu.
Balamaua de presiune este un sistem de închidere mediană aflat între cele două balamale existente ale ferestrei/ușii termopan simple (cu închidere batantă). Ele nu sunt funcționale pentru sistemele cu deschidere oscilobatantă. Balamalele simple de termopan sunt inerente oricărei ferestre/uși, putând fi reglate. Spre desoebire de acestea, balamalele fixe nu pot fi reglate în nicio poziție. Balamalele de tip pipă se folosesc la ușile de interior și la ferestrele batante din PVC, putând fi reglate în poziție orizontală. Balamalele pentru ferestrele/ușile de aluminiu sunt diferite față de balamalele termopan PVC, putând fi reglate doar pe înălțime.
Toate tipurile de balamalele se găsesc în culorile alb și maro.

Reglaje

Reglajele se pot executa atât pe simplă deschidere, cât și pe oscilobatantă, fiind necesare în următoarele situații:

- etanșeizare defectuoasă (pătrunderea curentului de aer sau a apei care provine de la ploaie, pătrunderea zgomotului din exterior, chiar și atunci când fereastra este închisă). Reglajul este însoțit întotdeauna de verificarea funcționării feroneriei și poate necesita, uneori, înlocuirea garniturilor.

- poziție defectuoasă a ferestrei (fereastra atinge tocul, sunete de frecare la închidere/deschidere, fereastra atinge blocatorii aflați în partea superioară, oscilobatare dificilă sau îngreunată, necesitatea folosirii forțate a cremonului).

De reținut: reglajul se poate efectua și pe balamale, dar nu pe toate tipurile (de exemplu, pot fi reglate balamalele de origine nemțească, dar nu și cele fixe, de origine turcească)

Reparații feronerie la uși și ferestre

Oferim servicii de reparații pentru feroneria de la uși și ferestre, de asemenea înlocuim pisele uzate și/sau defecte cu altele de calitate.

Înlocuire feronerie uși

Înlocuim tot sistemul, dacă acesta nu poate fi reparat sau dacă piesele înlocuite vor fi la fel de afectate.

Înlocuire feronerie ferestre

Înlocuim tot sistemul, dacă acesta nu poate fi reparat sau dacă piesele înlocuite vor fi la fel de afectate.

Înlocuire componente feronerie

Înlocuim componentele defecte, dacă sistemul permite și dacă acesta nu va genera noi defecțiuni într-un termen scurt.

Mentenanță

Asigurăm mentenanță pentru serviciile oferite și avem grijă ca sistemul de închidere să fie optim și de calitate.

Motivele de-a
lucra cu noi

Produse de calitate
Asigurare completă
Garanție extinsă
Satisfacție 100%
Profesioniști
Preț accesibil

Pași simpli pentru modificări

1
Faceți o programare
Specificați primele detalii despre instalare/modificare.
2
Discutați cu un expert
Obține măsurătorile la fața locului și oferta.
3
Prestarea serviciilor
Executăm serviciile comandate și acceptate prin ofertă
4
Client mulțumit
Vă veți bucura de calitate serviciilor oferite.
repair.png