Sticlă termopan      

Termopane București

Pentru o estimare ne puteți suna la +40 741 159 129 sau prin formularul de contact.

Termopan: Clar + Low-e, 24 mm

Geamul termopan Clar + Low-e cu gaz Argon, cu o grosime de 24 mm a pachetului, reprezinta alegerea ideala – optima din punct de vedere al pretului investitiei raportat la economia ulterioara de energie – atunci cand se urmareste o pierdere cat mai mica a caldurii dinspre interior catre exterior.

Stica-Termopan.jpg

Termopan: Solar4S + Clar, 24 mm
(4 Anotimpuri, SunGuard, DualProtect)

Geamul termopan cu control solar, cu o grosime de 24 mm a pachetului, pastreaza calitatile geamului de tip low-e, are un grad mai ridicat de protectie impotriva razelor solare din exterior catre interior. Reprezinta alegerea potrivita atunci cand se doreste eliminarea efectului de sera din locuinte datorat aportului de energie naturala provenit de la soare. Astfel se pot reduce costurile cu climatizarea pe timpul verii.

Termopan: Clar + Clar, 24 mm

Geamul termopan Clar + Clar, grosime totala de 24 mm, se foloseste ca geam termopan atunci cand nu se urmareste o izolare sau o protectie termica superioara, de exemplu la interior sau la locuinte fara cerinte mari din punct de vedere al pierderilor energetice importante.

Ce este sticla Low-e?

Sticla low-e se refera la sticla cu emisivitate redusa. Este proiectata sa reflecte caldura inapoi in cladire pentru a imbunatati coeficientul de transfer termic Uf. Sticla Low-E este neutra in aparenta, asa ca se poate folosi atat pentru cladiri rezidentiale, cat si pentru cele comerciale. Sticla low-e se obtine printr-un procedeu numit pulverizare magnetronica, cand se aplica pe una din suprafetele amestecului de metale invizibile.

Motivele de-a
lucra cu noi

Produse de calitate
Asigurare completă
Garanție extinsă
Satisfacție 100%
Profesioniști
Preț accesibil

Pași simpli pentru modificări

1
Faceți o programare
Specificați primele detalii despre instalare/modificare.
2
Discutați cu un expert
Obține măsurătorile la fața locului și oferta.
3
Prestarea serviciilor
Executăm serviciile comandate și acceptate prin ofertă
4
Client mulțumit
Vă veți bucura de calitate serviciilor oferite.
repair.png